Historien bag

ØJEBLIKKET:

I værkstedet står Vibeke Valter Wulff med en brændende passion for at skabe. I et liv fyldt med kreativitet og kunst drives udsmykningvirksomheden skaberkraft.dk og kunstshoppen www.vibekevalterwulff.dk. Vibeke Valter Wulff skaber originale kunstværker og design. Her på siden finder du udelukkende Vibeke Valter Wulffs originale værker. 

 

HISTORIK: 

Vibeke Valter Wulff har malet malerier siden hun i 1982 som 11 årig modtog kunstundervisning i oliemaling. Uge efter uge, år efter år hos en kunstner i Kolding. Med en uddannelse som Art director på reklamebureau blev penslen byttet ud med tusch, skalpel, lysbord og mørkekammer i en årrække. 

Og siden er kreativiten mest blevet brugt til design af løsninger, formidling og grafisk udsmykning. I 2016 vente penslerne for alvor tilbage i hjertet og i hånden. I 2017 blev kontoret delt i to så der nu er også er værksted. Penslerne, lærreder, farver og hænder er igang igen hver uge.

I 2018 stiger antalet af værker støt og 2019 er året hvor den første udstilling med nogle af de serier der skabes i værkstedet foregår og webshoppen åbnes med værker og æstetiske dialogkort. 

 

KUNSTEN:

"Jeg maler med akryl og skaber billedkunstværker og relieffer - ofte i serier. Min teknik er i mange lag og motiverne er primært figuristiske. 

Det er vigtigt for mig at beskueren kan relatere til værkerne og at de skaber følelser og dialog eller lejlighed til at reflektere over eget liv. Jeg har et princip om at alle titler og budskaber skal bidrage med positivitet og håb. Værkerne fungerer ofte som synlige pejlemærker for drømme eller værdier." Kh Vibeke